• Mezoterapija
 • Polnila
 • Nega obraza
 • O nas
 • HL Cosmetics
 • Kontakt
 • lepota@estetic.si 07 49 220 12 Naročanje

  Estetic

  Ambulanta estetske medicine

  Ambulanta estetske medicine Estetic vam ponuja visokokakovostne tretmaje, tako injekcijske, kot nego kože obraza, vratu in dekolteja z vrhunsko kozmetiko HL ( Izrael).

  Oksana Levak

  dr. med., specialist MDPŠ

  Oksana Levak se je rodila leta 1971 v Rusiji, v mestu Irkutsk .

  Leta 2003 je uspešno zaključila študij medicine na Državni Univerzi v mestu Irkutsk v Rusiji z visokim povprečjem ter opravila strokovni izpit za poklic zdravnice. Nadaljevala je s specializacijo iz smeri dermatovenerologija in s podiplomskim študijem s področja estetske medicine v Moskvi.

  Leta 2006 se je preselila z družino v Slovenijo.

  Leta 2007 je nostrificirala diplomo na Univerzi v Ljubljani ter opravila strokovni izpit za poklic zdravnice v Republiki Sloveniji.

  Že od leta 2006 ima izkušnje s področja estetske medicine. S tega področja je opravila tudi številna izobraževanja (injekcijska polnila, uporaba preparatov za mezoterapijo, botulinum toksin/botoks, uporaba profesionalnih kozmetičnih izdelkov ter kemičnih pilingov). Na omenjenem področju je več let sodelovala v kirurško-estetski ambulanti Lidije Volovec, dr.med. (Brežice).

  Leta 2016 je zaključila specializacijo, opravila specialistični izpit ter pridobila še naziv zdravnik specialist MDPŠ v Republiki Sloveniji. Po zaključeni specializaciji je bila vse do konca leta 2020 zaposlena v Aristotel, zdravstvenem centeru kot zdravnik specialist.

  Nekaj let je predavala kot habilitirana visokošolska predavateljica na oddelku kozmetika na Visoki šoli za storitve v Ljubljani, kjer je svoje znanje in izkušnje podajala bodočim diplomantom/diplomantkam. Oksana Levak, dr. med. je tudi ustanoviteljica podjetja Estetic (povezava) ter certificirana učiteljica, ki distribuira kozmetične izdelke blagovne znamke HL Pharma Cosmetic (Izrael) v Sloveniji, za profesionalno uporabo v estetskih ambulantah in kozmetičnih salonih.