Estetic

Ambulanta estetske medicine

Ambulanta estetske medicine Estetic vam ponuja visokokakovostne tretmaje, tako injekcijske, kot nego kože obraza, vratu in dekolteja z vrhunsko kozmetiko HL ( Izrael).

Oksana Levak

dr. med., specialist MDPŠ

Oksana Levak se je rodila leta 1971 v Rusiji, v mestu Irkutsk .

Leta 2003 je uspešno zaključila študij medicine na Državni Univerzi v mestu Irkutsk v Rusiji z visokim povprečjem ter opravila strokovni izpit za poklic zdravnice. Nadaljevala je s specializacijo iz smeri dermatovenerologija in s podiplomskim študijem s področja estetske medicine v Moskvi.

Leta 2006 se je preselila z družino v Slovenijo.

Leta 2007 je nostrificirala diplomo na Univerzi v Ljubljani ter opravila strokovni izpit za poklic zdravnice v Republiki Sloveniji.

Že od leta 2006 ima izkušnje s področja estetske medicine. S tega področja je opravila tudi številna izobraževanja (injekcijska polnila, uporaba preparatov za mezoterapijo, botulinum toksin/botoks, uporaba profesionalnih kozmetičnih izdelkov ter kemičnih pilingov). Na omenjenem področju je več let sodelovala v kirurško-estetski ambulanti Lidije Volovec, dr.med. (Brežice).

Leta 2016 je zaključila specializacijo, opravila specialistični izpit ter pridobila še naziv zdravnik specialist MDPŠ v Republiki Sloveniji. Po zaključeni specializaciji je bila vse do konca leta 2020 zaposlena v Aristotel, zdravstvenem centeru kot zdravnik specialist.

Nekaj let je predavala kot habilitirana visokošolska predavateljica na oddelku kozmetika na Visoki šoli za storitve v Ljubljani, kjer je svoje znanje in izkušnje podajala bodočim diplomantom/diplomantkam. Oksana Levak, dr. med. je tudi ustanoviteljica podjetja Estetic (povezava) ter certificirana učiteljica, ki distribuira kozmetične izdelke blagovne znamke HL Pharma Cosmetic (Izrael) v Sloveniji, za profesionalno uporabo v estetskih ambulantah in kozmetičnih salonih.

Uradni podatki

ESTETIC, OXANA LEVAK s.p.
Rozmanova ulica 29
8270 Krško
Slovenia
ID za DDV: SI55630308
IBAN: SI56 0298 0025 8510 883 (NLB d.d.)

Stopite v stik

Estetic, ambulanta za estetske posege
Cesta krških žrtev 112
8270 Krško
+386 7 49 220 12
lepota@estetic.si
estetic.si