Estetic

Ambulanta estetske medicine

Ambulanta estetske medicine Estetic vam ponuja visokokakovostne tretmaje, tako injekcijske, kot nego kože obraza, vratu in dekolteja z vrhunsko kozmetiko HL ( Izrael).

Oksana Levak

dr. med., specialist MDPŠ

Oksana Levak se je rodila leta 1971 v Rusiji, v mestu Irkutsk .

Leta 2003 je uspešno zaključila študij medicine na Državni Univerzi v mestu Irkutsk v Rusiji z visokim povprečjem ter opravila strokovni izpit za poklic zdravnice. Nadaljevala je s specializacijo iz smeri dermatovenerologija in s podiplomskim študijem s področja estetske medicine v Moskvi.

Leta 2006 se je preselila z družino v Slovenijo.

Leta 2007 je nostrificirala diplomo na Univerzi v Ljubljani ter opravila strokovni izpit za poklic zdravnice v Republiki Sloveniji.

Že od leta 2006 ima izkušnje s področja estetske medicine. Uspešno je opravila številna izobraževanja (injekcijska polnila, uporaba preparatov za mezoterapijo, jnjekcije  botulinuma (Botox), uporaba profesionalnih kozmetičnih izdelkov ter kemičnih pilingov). Na omenjenem področju je več let sodelovala v centru za estetsko in lasersko medicino (Brežice) doktor Lidije Volovec ( dr.med., specialistka splošne kirurgije).

 Leta 2016 je zaključila dodatno specializacijo v Republiki Sloveniji  ter pridobila še naziv zdravnik specialist MDPŠ. Po zaključeni specializaciji je bila vse do konca leta 2020 zaposlena v Aristotel zdravstvenem centru kot zdravnik specialist.

Nekaj let je predavala kot habilitirana visokošolska predavateljica na oddelku kozmetika na Visoki šoli za storitve v Ljubljani, kjer je svoje znanje in izkušnje podajala bodočim diplomantom/diplomantkam. Oksana Levak, dr. med. je tudi ustanoviteljica podjetja Estetic, Oxana Levak s.p  (HL Labs Slovenija), ki je  distributer  za kozmetiko za profesionalno uporabo blagovne znamke HL Pharma Cosmetic (Izrael) v Sloveniji.

O nas

»«

Uradni podatki

Zastopnik pacientovih pravic

Estetic

Srebrni

Cert ID: 0016/00035

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Estetic, Oxana Levak s.p.
Matična številka: 3700593000