• Mezoterapija
 • Polnila
 • Nega obraza
 • O nas
 • HL Cosmetics
 • Kontakt
 • lepota@estetic.si 07 49 220 12 Naročanje

  Mezoterapija

  Je učinkovita injekcijska estetska metoda za biorevitalizacijo ( obnavljanje) kože.

  Postopek

  Mezoterapija je učinkovita injekcijska metoda, pri kateri v kožo injiciramo različne pomembne komponente za njeno delovanje (vitamine, aminokisline, mikroelemente, hialrunsko kislino). O sestavinah se odločimo individualno, glede na potrebe stranke.

  Z mezoterapijo pospešimo procese obnavljanja kože, upočasnimo napredovanje starostnih sprememb, koži povrnemo navlaženost, napetost in prožnost, zmanjšamo izrazitost brazgotin po aknah.

  Postopek mezoterapije lahko izvajamo na obrazu, vratu , dekolteju, rokah in trupu ( na primer pri strijah, celulitu).

  Učinki

  Spremembe bo opaziti že po prvem tretmaju. Za doseganje boljšega in dolgoročnega rezultata je potrebno terapijo nekajkrat ponoviti. En tretma običajno pomeni 3 do 5 obiskov z intervalom 10 do 14 dni. V nadaljnje priporočamo vsaj 2 do 3 tretmaja letno.

  PrednostiTrajanje tretmajaRezultatDeloŠport
  varnost45 min -1 uratakoj + podaljšan učinekisti dannaslednji dan

  Pomembno

  Postopek lahko opravljamo skozi celo leto, razen v obdobju aktivnega sončenja. Poseg je lahko nekoliko nelagoden zaradi številnih vbodov s tanko injekcijsko iglico ali ročnim aparatom za mezoterapijo. Zato predlagamo uporabo lokalne anestezije s kremo, da bo poseg za pacienta potekal bolj komfortno. Postopek na obrazu, vratu in dekolteju traja približno 30-45 minut.

  Tretma mezoterpije se dobro dopolnjuje z drugimi injekcijskimi posegi (injiciranje botulina, polnilo s hialuronsko kislino).

  Stranski učinki

  Najpogosteje se pojavijo kratkotrajne modrice ne mestu vboda ali pa prehodna lokalna rdečica. Pred in po posegu načeloma lahko normalno opravljate vsakodnevna opravila.

  Cenik

  MezoterapijaCena (€)
  Mezoterapija in biorevitalizacija (obraz)145,00
  Mezoterapija in biorevitalizacija (obraz, vrat in dekolte)165,00