Mezoterapija

Je učinkovita injekcijska estetska metoda za biorevitalizacijo ( obnavljanje) kože.

Mezoterapija

Postopek

Mezoterapija je učinkovita injekcijska metoda, pri kateri v kožo injiciramo različne pomembne komponente za njeno delovanje (vitamine, aminokisline, mikroelemente, hialrunsko kislino). O sestavinah se odločimo individualno, glede na potrebe stranke.

Z mezoterapijo pospešimo procese obnavljanja kože, upočasnimo napredovanje starostnih sprememb, koži povrnemo navlaženost, napetost in prožnost, zmanjšamo izrazitost brazgotin po aknah.

Postopek mezoterapije lahko izvajamo na obrazu, vratu , dekolteju, rokah in trupu ( na primer pri strijah, celulitu).

Učinki

Spremembe bo opaziti že po prvem tretmaju. Za doseganje boljšega in dolgoročnega rezultata je potrebno terapijo nekajkrat ponoviti. En tretma običajno pomeni 3 do 5 obiskov z intervalom 10 do 14 dni. V nadaljnje priporočamo vsaj 2 do 3 tretmaja letno.

PrednostiTrajanje tretmajaRezultatDeloŠport
varnost45 min -1 uratakoj + podaljšan učinekisti dannaslednji dan

Pomembno

Postopek lahko opravljamo skozi celo leto, razen v obdobju aktivnega sončenja. Poseg je lahko nekoliko nelagoden zaradi številnih vbodov s tanko injekcijsko iglico ali ročnim aparatom za mezoterapijo. Zato predlagamo uporabo lokalne anestezije s kremo, da bo poseg za pacienta potekal bolj komfortno. Postopek na obrazu, vratu in dekolteju traja približno 30-45 minut.

Tretma mezoterpije se dobro dopolnjuje z drugimi injekcijskimi posegi (injiciranje botulina, polnilo s hialuronsko kislino).

Stranski učinki

Najpogosteje se pojavijo kratkotrajne modrice ne mestu vboda ali pa prehodna lokalna rdečica. Pred in po posegu načeloma lahko normalno opravljate vsakodnevna opravila.

Cenik

StoritevCena (€)
Mezoterapija135,00 - 185,00
Botulin

»«

Uradni podatki

Zastopnik pacientovih pravic

Estetic

Srebrni

Cert ID: 0016/00035

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Estetic, Oxana Levak s.p.
Matična številka: 3700593000