Profesionalna nega vaše kože
Telefon: 031 853 056

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji estetic.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2). S spletno trgovino estetic.si upravlja ESTETIC, Oxana LEVAK s.p.

Ob registraciji v sistem estetic.si obiskovalec pridobi uporabniško ime ter geslo. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnesenimi podatki. Z registracijo obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa
Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje estetic.si, pravice uporabnika ter poslovni odnos med trgovino in kupcem. 

Košarica in blagajna

Vsebino košarice lahko pregledate vsak trenutek ter iz nje dodate ali odstranite izbrane izdelke. Izbranim izdelkom lahko spremenite količino s pritiskom na gumb za posodobitev. Glede na spremenjeno količino se preračuna celotna vrednost nakupa. Izdelke iz košarice lahko kadarkoli odstranite. 

Postopek nakupa

V primeru, da kupujete prvič, lahko opravite hitro in preprosto registracijo ter se prijavite. Možen je tudi nakup brez registracije kjer le vnesete svoje podatke. V naslednjem koraku potrdite naročilo. Če so izdelki na zalogi oziroma informacija v kakšnem času so dobavljivi. 

Plačilo naročenih artiklov je možno na več načinov:

  1. Plačilo na TRR po predračunu - po prejetem nakazilu na naš transakcijski račun pošljemo kupljene izdelke na vaš naslov. Transakcijski račun: SI56 0298 0025 8510 883 (NLB d.d.).
  2. Plačilo z gotovino ob prevzemu na vašem domačem naslovu oziroma kamor želite dostavo -> izdelke plačate ob prevzemu poštarju Pošte Slovenije.
  3. Plačilo s kreditno kartico (PAY PAL).

Dostava

Vse izdelke na zalogi pošljemo s Pošto Slovenije v 1-3 delovnih dneh po prejemu vašega naročila, če je izdelek na zalogi. Ob sobotah , nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.  Informacije pa so možne tudi po e-pošti info@estetic.si.
Prodajamo in dostavljamo izključno na področju Republike Slovenije.

Dobavljivost izdelkov

V primeru, da se zgodi, da naročenega blaga ni na zalogi, vas o tem obvestimo. 

Stroški dostave

Dostavo vršimo preko Pošte Slovenije. Cena dostave je 2,50 EUR + DDV za naročila - pri nakupu nad 50,00 EUR je dostava brezplačna

Informacija o cenah in DDV

Vse navedene cene za izdelke so v evrih in imajo že vključen 22 % DDV. Smo davčni zavezanec - ID številka za DDV je SI20035608. Cene so zagotovljene za dan naročila in se lahko dnevno spremenijo. 

Obveščanje

Spletna trgovina estetic.si vas bo po spletni pošti občasno obveščala o novostih in ostalih zanimivosti. Ne bo pa to prepogosto, saj ne želimo, da bi bilo naše obveščanje vsiljivo ali nadležno. Če ne želite prejemati novic o novih izdelkih, akcijah in podobnem se lahko z enim klikom odjavite od prejemanja obvestil.

Reklamacije

V primeru, da ste prejeli paket poškodovan med transportom, le tega takoj reklamirajte Vašemu poštarju in nas obvestite na e-poštni naslov info@estetic.si. V kolikor ste prejeli blago z napako, na lastne stroške pošljete izdelek z napako v roku 14 dni na naslov prodajalca. Če prodajalec ugotovi da je reklamacija upravičena, bo izdelek zamenjal ter ga na svoj strošek poslal kupcu. Če pa ugotovi, da je do napake na izdelku prišlo zaradi nepravilnega ravnanja kupca, bo prodajalec izdelek poslal nazaj kupcu na njegov račun. 

Odstop od naročila

Kupec ima pravico, da nam v petnajstih dneh od prevzema blaga sporoči, da odstopa od naročila , ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je bilo v roku oddano na pošti. Rok 15 dni začne teči naslednji dan po dnevu dobave blaga. Kupec mora v petnajstih dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago, nepoškodovano, z etiketami in nalepkami in v nespremenjeni količini. Tudi če kupec v petnajstih dneh po prejemu, vrne blago, se šteje, da odstopa od naročila . 

Rok veljavnosti ponudbe

Cene veljajo do objave novih cen v spletni trgovini in se lahko spremenijo brez predhodne najave.

Vračilo kupnine

Kupcu, ki odstopi od naročila vrnemo vsa opravljena plačila. Edini strošek pri odstopu od naročila je strošek vračila blaga. Denar vrnemo takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v petnajstih dneh po prejemu sporočila o odstopu od naročila. 

Vračilo blaga

Kupec s svojim z naročilom potrjuje, da sprejema naše prodajne pogoje! Kupec lahko odstopi od naročila v 15-ih dneh po prejemu blaga. V primeru, da ne moremo zagotoviti dobave blaga lahko tudi mi odstopimo od naročila. Kupca o tem obvestimo na elektronski naslov oziroma telefon. Potrošnik ima pravico, da v 15 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe (info@estetic.si), ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.
Strošek vračila blaga nosi kupec. Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 15 dni od oddanega sporočila o odstopu od nakupa. Blago mora biti vrnjeno nepoškodovano, ne-oprano, z etiketami in nalepkami in v nespremenjeni količini. Vračilo plačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 15 dni po prejemu vrnjenega blaga. 

Podatki na straneh

Vsebinske in druge napake na strani so možne in v kolikor bi zaradi njih prišlo do spora, ga bomo poizkušali rešiti sporazumno.

Veljavnost naročila

Kupec s svojim naročilom potrjuje, da sprejema naše prodajne pogoje! Kupec lahko odstopi od pogodbe v 15-ih dneh po prejemu blaga. V primeru, da ne moremo zagotoviti dobave blaga lahko odstopimo od naročila. Kupca o tem obvestimo na elektronski naslov oziroma telefon. 

Odveza odgovornosti

Upravitelj spletne trgovine se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na straneh. Kljub temu, pa se lahko zgodi, da zaradi tiskarske napake pride do neskladja med ceno na spletni strani in veljavno ceno. V tem primeru vas bomo obvestili in težavo poskusili rešiti v korist potrošnika.

Shranjevanje podatkov o nakupih

Podatki o nakupih so shranjeni na strežniku spletne trgovine. Kopije vaših nakupov lahko opravite preko uporabniškega vmesnika.

Varstvo osebnih podatkov

Pri prodaji spoštujemo Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2). Za izpolnitev naročila nekatere potrebujemo vaše osebne podatke. Vse podatke ne bomo posredovali tretjim osebam.

Za potrebe poslovanja zbiramo sledeče podatke:
  • ime in priimek
  • datum rojstva
  • naslov in kraj bivanja
  • naslov elektronske pošte oziroma uporabniško ime
  • telefonsko številko
  • geslo v kodirani obliki
  • kopije nakupov
Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki ne odgovarjamo. Kupec soglaša, da ga lahko kontaktiramo, razen v primeru, ko kupec izrecno pisno nasprotuje. Družbi Pošta Slovenije posredujemo uporabnikov naslov in po potrebi telefonsko številko, vendar le za potrebo dostave artiklov.