Profesionalna nega vaše kože
Telefon: 031 853 056

O NAS

Pharma CosmeticSmo ekskluzivni uvoznik in distributer proizvodnje Pharma Cosmetic v Sloveniji.

HL je specializirano kozmetično podjetje, ki ponuja široko paleto tretmajev za obraz in telo, hkrati pa zagotavlja rešitve za večino vrst kožnih obolenj. Različne linije izdelkov vključujejo vrsto zdravljenja ter so namenjeni za uporabo strokovnjakom v kozmetičnih inštitutih
in širok izbor za domačo uporabo. HL izdelki se tržijo v estetskih in lepotnih klinikah, Spa verigah in hotelih. Prodajna mesta po Sloveniji lahko najtede tukaj.

Strokovnost in inovacije

Od svoje ustanovitve pred tridesetimi leti, je bilo vodilno načelo podjetja HL predvsem prizadevati si za strokovnost in stalne inovacije. Izkušnje in znanje si je podjetje nabralo v zadnjih letih z razvojem in proizvodnjo izdelkov, kot tudi s svetovno marketinško ekipo, kar je razvidno iz številnih blagovnih znamk izdelkov in njihove učinkovitosti. Formule so razvite na osnovi znanstvenih in kliničnih raziskav ter preizkušenih komponentah, s poudarkom na varnosti izdelkov, kakovosti in koristnosti. Natančen proizvodni proces poteka s pomočjo najsodobnejše tehnologije, s pomočjo aktivnih sestavin, najvišje kvalitete in ohranjanju okoljske ozaveščenosti in odgovornosti.

Always Active

Naš slogan "Always Active" pod logotipom blagovne znamke HL odraža njen bistveni pristop:
  • izdelki, ki temeljijo na aktivnih sestavinah in zagotavljajo vidne rezultate in stalno zavezanost ustvarjanju inovativnih, učinkovitih rešitev.
Oglejte si naš prodajni program. Profesionalno kozmetiko za nego obraza lahko tudi naročite v naši spletni trgovini.