Profesionalna nega vaše kože
Telefon: 031 853 056

Mythologic

Mythologic je linija za nego telesa. Pri razvijanju preparatov iz te linije smo upoštevali starodavne skrivnosti za nego telesa, znane iz dežel mediteranskega področja. Aktivne sestavine so bile pridobljene iz alg, morske trave, različnih cvetov in rastlinskih olj, ki so jih svoj čas uporabljali znameniti predstavniki stare Grčije in Egipta. Modrost stoletij se je prepletla z znanstvenimi dosežki moderne dobe in zdaj se lahko vsaka ženska počuti kot boginja, ki uživa v rajskih vrtovih.

Linija vključuje vse bistvene preparate za SPA procedure, kakor tudi za učinkovito nego telesa v domačih pogojih.

Edinstvene sestavine, ki jih vsebujejo preparati, obdarjajo linijo Mythologic z univerzalno sposobnostjo reševanja številnih težav. Preparati intenzivno vlažijo in hranijo kožo, primerni so za odpravo in korekcijo celulita, kljubujejo pojavom staranja kože, uravnavajo teksturo ter barvo kože, imajo izrazit učinek liftinga in obenem korigirajo post akne na telesu.

Posebno pozornost je potrebno nameniti obnovitvenim lastnostim linije, po zaslugi katerih se je pokazala možnost izvajanja rehabilitacijskih tehnik po poškodbah in plastičnih operacijah, na primer po liposukciji in abdominoplastiki, in sicer: odstranjevanje hematoma (modric) in zmanjšanje podplutb.

Čistilna sredstva, ki jih vsebuje linija Mythologic, odpravljajo hiperkeratozo, razdraženost in suhost kože, delujejo protivnetno in antibakterijsko, preprečujejo dehidracijo kože.

Izvrstne maske za telo iz linije pomagajo očistiti nečistoče iz por, napeti in navlažiti kožo, osvetliti moteča kožna znamenja in okrepiti stene žil.

Edinstveni anticelulitni kompleks, ki vsebuje številne aktivne sestavine z lipolitskim učinkom, intenzivno kljubuje nepravilnostim kože, zmanjšuje videz »pomarančaste kože«, gladi visečo kožo in se čudovito kombinira z masažo ter toplotnimi tretmaji.