Profesionalna nega vaše kože
Telefon: 031 853 056

Age control

HL AGE CONTROL compositionPosebej učinkovita linija za nego uvele kože in upočasnitev znakov staranja. Osnovne učinkovine spodbujajo sintezo kolagena, elastina in medcelične snovi, nadzirajo raven vlažnosti kože, jo intenzivno gladijo in ji vračajo mladosten ter sijoč videz. Ne le, da imajo sestavine zaradi posebnega, koncentriranega delovanja učinkovin dolgotrajen učinek, temveč se odlikujejo tudi po takojšnjih učinkih napete in zglajene kože.

Glavne sestavine linije:
  • Fitoestrogeni iz soje in korenine divjega
  • jama, izvleček rdeče detelje, fitoproteini
  • iz pšenice in soje, morskih alg, izvleček
  • alge spiruline.
Redna uporaba preparatov iz linije Age Control omogoča glajenje gubic, upočasnjuje proces staranja kože in ji daje sijoč videz.

Pet posebej učinkovitih preparatov iz linije, ki so namenjeni redni negi kože: Blagodejni piling z učinkom napete kože – Age Control Super Lift, učvrstitveni serum za zmanjšanje globine gubic - Age Control Firming Serum, obnovitvena krema blage teksture s fitoestrogeni in proteini - Age Control Renewal Cream, regenerativni gel, ki zagotavlja intenziven učinek liftinga kože - Age Control Rebuilding Gel.

Priporočamo vam, da domačo uporabo preparatov iz linije združite z intenzivnimi lifting postopki Age Control v kozmetičnem salonu, in sicer ob uporabi edinstvene lifting maske - Age Control Lifting Mask za obraz, veke, vrat in dekolte.